четверг, 28 августа 2008 г.

Я радуюсь, как эти уточки на видео...:)

Сегодня был просто очень приятный Модуль нашего курса, я чувствовала себя точно, как эти радостные уточки на видео, которых я снимала на телефон прошлым летом в чудесном парке"Софиевка". Очень рада, что могу поделиться этой радостью с вами, дорогие друзья!

3 комментария:

Unknown комментирует...

Доброго дня, Тетяна. Виконуючи завдання 1 модуля 4, я зайшла на Ваш опис проекта. Я була вражена, мені сподобався та зацікавив Ваш проект. Все докладно розписано та проілюстровано. Відразу виникло бажання приеднатися до роботи в Вашому проекті. Додати або порадити Вам щось до Описа проекта мені важко, але є багато чого повчитись у Вас. Хоча в мене виникла думка: а якщо створити спільну фото-виставку "Я і мій улюбленець. Знайди схожі риси.", ми ж знаемо, що домашня тваринка завжди схожа на свого хозяїна, чи навпаки.
Дякую за цікавий проект. Успіхів Вам! З повагою, Наталія Мердак

Орлова Татьяна комментирует...

Дякую! Насправді, гарна ідея дослідити схожість улюбленців і їхніх хазяїв. Скільки раз цьому сама дивувалася:) Думаю, діти залюбки будуть шукати такі риси і порівнювати, завдання цікаве!

Mapiya комментирует...

diДоброго дня, Тетяно. Мені сподобалось у Вашому описі проекту те наскільки він докладно розписаний, особливо поетапна діяльність учнів та вчителів. А в самому проекті його пізнавальна та практична направленість. А що до порад, то на мою думку можна додати трохи історії, тобто інформацію про те як сприймались ті чи інші тварини в різні часи і різними народами. А ще, я думаю, булоб цікаво створити фотогалерею домашніх улюбленців спільну для всіх учасників.
З повагою Марія Бука.